فروشگاه رها | کواد کوپتر، گیمبال، فلایت کنترلر، موتور، باتری

اولین فروشگاه قطعات کوادکوپتر خرید کواد کوپتر دوربین ، گیمبال، موتور براشلس تلمتری کوادکوپتر

فروشگاه رها | کواد کوپتر، گیمبال، فلایت کنترلر، موتور، باتری

اولین فروشگاه قطعات کوادکوپتر خرید کواد کوپتر دوربین ، گیمبال، موتور براشلس تلمتری کوادکوپتر

توسعه اینترنت باعث شده زندگی روزه مره ما روز به روز ساد‌ه‌تر و در عین حال پیشرفته‌تر شود. این موضوع وقتی نمود بیشتری پیدا میکند که بخواهیم یک کالای خاص برای یک کاربرد متفاوت تهیه کنیم. دشواری خرید چنین محصولی در گذشته به قدری بود که یا مشتری را از خرید پشیمان کرده و یا با صرف انرژی و هزینه بسیار آن موفق به خرید می‌شد. اما امروزه به راحتی می‌توان تنها با چند کلیک ساده با استفاده از لپ تاپ یا گوشی همراه خود در هر مکانی کالای موردد نظر خود را سفارش داد.
شرکت رها علاوه بر فعالیت‌های خود در زمینه هوا فضا (از جمله طراحی و ساخت قطعات، نقشه برداری و تصویربرداری هوایی و ... ) ارائه کننده قطعات و لوازم ساخت مولتی روتور هم می باشد. سایت فروشگاه این شرکت (به استناد آمارهای منتشر شده در مراجع آماری مانند الکسا ) پرمخاطب‏‏‏‌ترین و پربازدیدترین سایت نسبت به سایر رقباست.
شرکت رها در سال 1392 به منظور ارائه خدمات و کالاهای مرتبط با مولتی روتور و پهپاد تاسیس شد و تا به امروز تمام تلاش خود را برای ارائه هر چه بهتر این خدمات به مشتریان خود نموده است. لازم به ذکر است این شرکت ، به دلیل ممنوعیت فروش پرنده‌های آماده پرواز ، به هیچ وجه کوادکوپترهای آماده پرواز به فروش نرسانده و تنها ارائه کننده قطعات و کالاهای مرتبط برای ساخت یک مولتی‌روتور است.
با تشکر ، رها

باتری های مورد استفاده در صنعت و کاربردهای روزمره معمولا به شکل استوانه یا به شکل مکعب مستطیل اند که گاهی اوقات طراحان صنعتی را با محدودیت رو به رو می کند و به طراحان اجازه نمیدهد که اشکال و طرح های بهینه را ایجاد نمایند و این امر موجب می شود که فضای اضافی در این طرح ها ایجاد شود و یا حتی باعث می گردد که طرح مورد نظر شکل نامناسبی را به خود بگیرد.

به تازگی دانشمندان برای حل این مشکل، به سمت ساخت وسایل الکترونیکی به کمک چاپ سه بعدی رفتند و در این راستا توانستند باتری های لیتیوم یون را با این روش تولید کنند.آنها در این پروژه از پلیمر PLA استفاده کردند اما این پلیمر مشکلاتی را به همراه داشت. یکی از این مشکلات، عدم رسانایی یونی این پلیمر بود که با آغشته کردن پلیمر به یک محلول الکترولیت، این مشکل، تا حدی برطرف شد.

همچنین با آغشته کردن الکترود باتری ها به گرافن و نانولوله های کربنی چند دیواره، رسانایی کاتد و آند را بهبود دادند و با این کار به ظرفیت باتری ساخته شده به روش چاپ سه بعدی کمک کردند.


در این پروژه، محققان با ساخت یک دستبند دارای LED به کمک چاپ سه بعدی، و همچنین طراحی یک باتری لیتیوم یون با این روش، توانستند به مدت 60 ثانیه این LED را روشن نگه دارند. مدت زمان روشن ماندن این LED بسیار کم است ولی دانشمندان امید دارند که با بهبود این روش، بتوانند در صنعت، این روش را پیاده کنند.

یکی از این ایده ها برای بهبود ظرفیت باتری ساخته شده، استفاده از خمیرهای قابل چاپ در باتری‌هاست که میتواند به ساخت راحت تر باتری ها کمک کند و یا حتی رسانایی یونی باتری را بهبود ببخشند. آنها گام بسیار مهمی را در این راستا برداشتند و امیدوارند که در آینده نه چندان دور، وسایل الکترونیکی را برای کاربردهای معمولی، به راحتی و با هزینه های کم تولید کنند.

منبع : سایت رها باتری

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی